Portfolio

Michilsen Wonen / Portfolio

Welkom op ons portfolio. Hier vind u enkele voorbeelden van projecten die wij mochten uitvoeren.

Project woonboerderij Okkebroek

Dit prachtige project willen wij jullie niet onthouden. Deze woonboerderij hebben wij mogen inrichten en de woning is nu bijna klaar. Hier alvast een sneakpeak van deze woning. In de loop van volgend jaar zullen meer foto’s volgen.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Project restylen wandkast

Hieronder ziet u ons laatste gerealiseerde project. Wij mochten deze kast restylen en hebben deze kast voorzien van een plint zodat deze kast wat meer hoogte en body kreeg. Verder hebben we de kast overgespoten in de kleur Thunder Sky van Pure & original en voorzien van prachtige greepjes van Dauby waardoor de kast een totaal andere look kreeg.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Project vrijstaande woning in Twello

Bij onderstaand project in Twello mochten we de gehele woonkamer aanpassen. We hebben de indeling aangepast en hebben enkele meubelstukken gerestyled zoals de eettafel, salontafel en het grenen laden kastje. De salontafel en de eettafel hebben wij opnieuw geschuurd gebeitst en gelakt. Het laden kastje is geschilderd met de krijtverf van Pure & original in de kleur Thunder Sky en de greepjes zijn van Dauby. Ook hebben we nieuwe radiator omkleding gemaakt inclusief vensterbanken. De grootste metamorfose binnen deze ruimte is toch wel de open haard met daar aan het door ons op maat vervaardigde tv meubel en de kleuren op de wanden. De hoekbank is van Baan meubelen ook die hebben wij op maat laten maken.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Project woonboerderij in Brummen

Hier hebben wij een compleet interieuradvies gegeven. Alle wanden en plafonds zijn geschilderd met de krijt en kalk verven van Pure & Original. Wij hebben hier in de woonkamer de kleuren Old linnen en River silt toegepast. De grote buffet kast is geschilderd in de kleur Ral 9010 net als alle kozijnen en deuren. De grote hanglamp bij de tweede zithoek is van Lumière en de ronde zwarte tafeltjes zijn van Dôme deco. Het ronde wollen karpet is van Perletta Carpets en is op maat vervaardigd. De potten op de door ons op maat vervaardigde zuilen zijn van Brynxz. Het grote karpet Shiny deluxe silver bij de grote zithoek is van Ebru en ook speciaal op maat vervaardigd. De vouwgordijnen zijn van Inside Blinds. Ook het tv meubel hebben wij in onze eigen meubelmakerij gemaakt en is gespoten in de kleur Ral 9010. Al met al was dit ook een super leuk project om te mogen doen en de relatie voelt zich weer echt helemaal thuis.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Project wandkast met open haard

Deze kast hebben wij ontworpen en op maat vervaardigd en gespoten in de kleur Seafoam van Pure & Original. De oude kasten waren niet in verhouding met de ruimte en de relatie had de wens van een gashaard. Dit hebben wij meegenomen in het ontwerp en zijn tot dit prachtige eindresultaat gekomen.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Project tv meubel met open haard

Dit tv meubel met gashaard hebben wij ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Het tv meubel is gespoten in de kleur Bone van Pure & Original. De wanden zijn ook geschilderd met krijtverf in de kleur Bone. Ook de salontafel hebben wij op maat vervaardigd en is voorzien van 2 tiptoets laden.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.