Blog

Michilsen Wonen / Algemeen  / Squid raamfolie de oplossing van Inside blinds

Squid raamfolie de oplossing van Inside blinds

Op zoek naar iets meer privacy? Een koele plek op kantoor? Of naar een strakker alternatief voor de klassieke glasgordijnen? “Voor elk van deze herkenbare situaties vormt Squid dé oplossing”

“Het is een gloednieuwe manier om je raam eenvoudig en toch heel stijlvol te bekleden. De transparante, zelfklevende stof van Belgische makelij beschermt je privacy en maakt het koeler tijdens te hete zomerdagen!” Inside gespecialiseerd in raamdecoratie vouwgordijnen- en houten blinds: Naast gordijnen leveren ze sinds kort een heel ander soort raam bekleding  Squid.

“Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, is veel stijlvoller dan raamfolie of glasgordijntjes en bovendien buitengewoon efficiënt.”

Squid is een zachte, transparante stof die het mogelijk maakt naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen wel belemmert. Het effect van Squid kan je het best vergelijken met dat van het klassieke glasgordijn: toevallige passanten kunnen overdag niet naar binnen gluren terwijl jij wél naar buiten kan kijken. Natuurlijk daglicht blijft daarentegen integraal binnenkomen, waardoor de ruimte even lichtrijk blijft. Met Squid blijft dus zowel het uitzicht als je privacy ongestoord.

“Squid is de enige raambekleding die je op elk soort raam kan installeren, ongeacht het type glas, de vorm of de grootte. Ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Een dakraam? Een veranda of glazen koepel? Zolang het glas is, past Squid erop. Bovendien heb je geen gordijnrail of optrek systeem nodig, dat maakt de installatie heel simpel. Een andere look? Squid verplaatsen? Het textiel kan verwijderd en verplaatst worden, zonder sporen achter te laten of aan kleefkracht te verliezen op een ander oppervlak”, aldus Nelleke Michilsen.

“De unieke textuur van de stof maakt ook het onderhoud erg eenvoudig: Squid is gemakkelijk te reinigen, zelfs hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden. Het textiel is daarnaast hitte- en vochtbestendig. In een laboratorium werd Squid blootgesteld aan zware zonne-intensiteit en een luchtvochtigheid van 99%. Het resultaat? De kleefkracht van de lijm werd niet aangetast. Dus ook in ruimtes waar écht geleefd wordt, zoals in de keuken of badkamer, vormt Squid de ideale raamdecoratie.”

Tijdens hete zomerdagen kan het al eens te warm worden in huis of op kantoor. Squid werkt zonwerend en kan zo de gevoelstemperatuur met minstens 3°C doen dalen. Dit komt doordat het textiel een deel van het zonlicht reflecteert en zo de warmte tegenhoudt nog voor die binnenkomt. Afhankelijk van de gekozen Squid-kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. Squid is er in 5 prachtige tijdloze kleuren.

Verkrijgbaar bij:  Michilsen wonen à la carte 1.30 m. breed à € 59.00 per meter of een gedeelte ervan.

https://www.youtube.com/watch?v=wQmVGI97-Ck

No Comments

Post a Comment