Stylingadvies

Michilsen Wonen / Stylingadvies

domedeco
Styling van uw interieur
Is het tijd voor een andere uitstraling van uw interieur? Geef uw huis een mini-make-over met nieuwe stylingideeën en producten. De stylisten van Michilsen Wonen creëren met hun juiste inzichten, ideeën en ervaring in een handomdraai een nieuwe look van uw interieur.

Stylingadvies van Michilsen Wonen
Veel mensen zijn erg blij met hun interieur maar missen net die finishing touch of juiste indeling voor de ultieme sfeer en uitstraling. De stylisten van Michilsen Wonen staan voor u klaar om u te hulp te schieten. Naast complete interieuradviezen kunt u nu ook bij ons terecht voor Stylingadvies aan huis!

Hoe gaan wij te werk?
Vooraf ontvangen wij graag foto’s van de ruimte met een korte omschrijving van de wensen en ideeën*. Wij komen bij u thuis om de ruimtes te bekijken en de mogelijkheden/opties door te spreken. U krijgt direct mondeling advies. Ook worden er eventuele aanvullende decoratie producten meegenomen / aangeboden vanuit onze woonwinkel.

*Het is handig om uw eigen decoratie en accessoires te verzamelen en vast klaar te zetten op één plek zodat we in één oogopslag zien wat er in huis is.

Duur van het advies:      1,5 uur
Kosten advies:               € 98,-
(Buiten Apeldoorn worden voorrijkosten berekend)

Ieder opvolgend uur € 55,- per uur. ( of een deel daarvan)